Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Липинська громада» (код ЄДРПОУ: 04332271) був реорганізований і увійшов до складу Підгайцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Підгайцівської громади

Фонд Соціального Страхування інформує

Надання соціальних послуг з лікування застрахованим особам та членам їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно- курортних закладів.

Починаючи з 01 січня 2018 року Луцьким відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області проводиться забезпечення застрахованих осіб соціальними послугами з реабілітаційного лікування відповідно до Порядку відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно- курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затвердженого Постановою правління Фонду соціального страхування України від 13.07.2017 року №39. Медична реабілітація призначається пацієнтам після закінчення гострого періоду захворювання і спрямована на відновлення здоров’я працюючих. Право на проходження курсу відновного лікування на базі реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу за рахунок коштів Фонду мають усі працевлаштовані особи. Підставою для направлення є висновок лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я, де перебуває застрахована особа на стаціонарному лікуванні. Фонд соціального страхування України фінансує медичну реабілітацію за такими профілями: – нейрореабілітація; – м’язово-скелетна реабілітація; – кардіо-пульмонарна реабілітація; – медико-психологічна реабілітація учасників АТО; – реабілітація після оперативних втручань на органах зору; – реабілітація при порушенні перебігу вагітності; – інша (соматична) реабілітація (після оперативних втручань на органах травлення, сечостатевої системи, жіночих статевих органах). Для проходження реабілітаційного лікування застрахованій особі надано право вибору санаторно-курортного закладу відповідно до медичних показань та профілю медичної реабілітації. За 8 місяців 2019 року Луцьким відділення за кошти Фонду послуги з відновлювального лікування (медичної реабілітації) після перенесених захворювань, травм надано 46 застрахованим особам. Зокрема за такими основними профілями лікування: нейрореабілітація: - 8; м’язово-скелетна реабілітація: - 17; кардіо-пульмонарна реабілітація - 15; реабілітація при порушенні перебігу вагітності - 1; інша (соматична) реабілітація: - 5 . Загальна сума витрат склала 594159,92 грн.

12:10:57 13.09.2019

Оплата листка непрацездатності у разі звільнення застрахованої особи

    Листок непрацездатності, якщо працівника було звільнено під час хвороби, доведеться оплатити повністю ? адже згідно ст. 18 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (Закон №1105) передбачено, що страхуванню у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності підлягають особи, які працюють на умовах трудового договору (контракту), цивільно-правового договору, на інших підставах, передбачених законом, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форми власності та господарювання, у тому числі в іноземних дипломатичних та консульських установах, інших представництвах нерезидентів або у фізичних осіб, а також обрані на виборні посади в органах державної влади, органах місцевого самоврядування та в інших органах, фізичні особи - підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, члени фермерського господарства, якщо вони не належать до осіб, які підлягають страхуванню у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності на інших підставах.

12:47:31 22.08.2019

Нещасні випадки розслідуються за новими правилами, оновлений документ містить низку переваг

    17 квітня 2019 року постановою Кабінету Міністрів України № 337 затверджено новий  ПОРЯДОК  розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві.

12:29:43 22.08.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua