Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Липинська громада» (код ЄДРПОУ: 04332271) був реорганізований і увійшов до складу Підгайцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Підгайцівської громади

Луцька районна філія Волинського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 17.03.2020 12:57
Кількість переглядів: 774

    Відповідно до РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ Ю. ПОГУЛЯЙКА № 131 від 11.03.2020 року на період карантину з 17 березня до  3 квітня 2020 року призупиняється прийом для первинної реєстрації громадян. Прийом  громадян, яким уже призначено наступне відвідування – здійснюється за наявності засобів особистого захисту (наприклад, захисна марлева пов’язка, медична маска).

На період дії карантину рекомендуємо:

     Шукайте роботу онлайн на офіційному сайті Державної служби зайнятості   https://www.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy, де база вакансій оновлюється щодня. У пошуку зазначте регіон та професію. Якщо вас зацікавила пропозиція роботи, зателефонуйте в центр зайнятості та дізнайтесь про неї більше. Для цього потрібно назвати номер вакансії. Окрім того, наші кар’єрні радники порадять, як написати ідеальне резюме, як підготуватися до співбесіди та чи обов’язково писати супровідний лист.

     Ви шукаєте персонал? Електронний кабінет роботодавця дозволяє зберегти ваш час та надає можливість переглядати актуальні резюме шукачів роботи, подавати звітність, і головне – бачити результат роботи щодо поданих вами вакансій.

     Команда служби зайнятості продовжує працювати.

Засобами телефонної і електронної комунікації ви можете бути з нами на постійному зв’язку! Фахівці філії за номером (0332) 71 95 05 допоможуть вам отримати необхідну інформацію  або ж дізнатися контакти необхідного вам фахівця.

Ще один онлайн-ресурс, який ми рекомендуємо відвідати всім, особливо майбутнім абітурієнтам – платформа  з профорієнтації та розвитку кар’єри: http://profi.dcz.gov.ua/ 

      Саме тут можна безкоштовно пройти тестування, яке за допомогою 10 тестів покаже рівень розвитку soft skills, а також отримати розгорнуту інформацію про власні психологічні особливості.

   Найновіший наш онлайн-ресурс - Освітній портал Державної служби зайнятості http://skills.dcz.gov.ua

   Тут до ваших послуг курси, вебінари, дистанційні програми від Центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та безліч іншої цікавої інформації, яка в основному подається у відеоформаті.

   Зручний інтерфейс забезпечує швидкий пошук інформації в розділах: «Для роботодавців», «Для населення», «Для працівників ДСЗ». 

    Команда служби зайнятості зичить здоров’я усім нашим клієнтам і бажає, щоб сучасні виклики оминули вас. Життя продовжується, тому зберігайте спокій та думайте про майбутнє.

Фото без опису

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua