Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Липинська громада» (код ЄДРПОУ: 04332271) був реорганізований і увійшов до складу Підгайцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Підгайцівської громади

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті загиблих за Незалежність

            В Україні 29 серпня відзначають День пам'яті загиблих за Незалежність.       Президент Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

08:16 29.08.2019

На території Липинської сільської ради з`явиться закрита трансформаторна підстанція

    27 серпня 2019 року відбулася зустріч Липинського сільського голови  Богдана Гусака з генеральним директором ПрАТ «Волиньобленерго» Артемом Мартинюком щодо вирішення проблеми надійності електропостачання сіл громади. В результаті успішних переговорів було домовлено, що сільська рада надасть в оренду ПрАТ «Волиньобленерго» земельну ділянку, на якій компанія збудує ЗТП на 6 лінійних комірок з вакуумними вимикачами, сучасним  релейним захистом і можливістю дистанційного управління для того, щоб звести до мінімуму кількість відключень електроенергії. Проект передбачає можливість у перспективі встановлення двох силових трансформаторів потужністю 630 кВА кожен.

09:44 28.08.2019

З Днем Незалежності Україно!

      Сьогодні хочем поділитися з Вами найяскравішими фактами про нашу державу, які роблять її унікальною і неповторною, нам є чим пишатись.

07:46 24.08.2019

Вітаємо з Днем Державного Прапора України!

      День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор. Бажаємо всім нам бути гідними пам'яті наших попередників, які працею, здоров'ям, а деколи і своїм життям створювали славу і велич Державного прапора країни! Зі святом Вас, дорогі українці!

08:39 23.08.2019

"Червоний"

Запрошує всіх бажаючих на перегляд кінострічки "Червоний", який відбудеться 22.08.19 в приміщенні Липинської сільської бібліотеки о 18 год.

08:58 20.08.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua