Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Липинська громада» (код ЄДРПОУ: 04332271) був реорганізований і увійшов до складу Підгайцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Липинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Підгайцівської громади

Про призов громадян 1992-2001 років народження

Дата: 11.09.2019 08:10
Кількість переглядів: 556

                    НАКАЗ

 

ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА ЛУЦЬКОГО ОБ’ЄДНАНОГО

МІСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ

 

27.08.2019                                            м. Луцьк                                                  №115

 

 

Про  призов громадян 1992-2001 років народження на строкову військову службу в жовтні-грудні 2019 року

 

 

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Указу  Президента України від 30 січня 2019 року  № 22/2019 “Про організацію та проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби у 2019 році” та з метою організованого проведення чергового призову громадян на строкову військову службу наказую:

 

 

1. З’явитись на призовну дільницю Луцького об’єднаного міського військового комісаріату для призову на строкову військову службу усім  громадянам 2001 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадянам, які народилися в 1992 - 1999 роках,  у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

 

2. Усім громадянам, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну  дільницю за адресою: м. Луцьк, вул. Стефаника, 3а, у встановлений час  з документами, що зазначені в повістках.  Громадяни,  які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути у Луцький об’єднаний  міський військовий комісаріат до 10 жовтня 2019 р., та мати при собі документи, які посвідчують особу.

 

3. Усім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території м. Луцька та Луцького району, негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

 

4. Керівникам підприємств, установ, організацій, в тому числі  навчально-виховних закладів, незалежно від їх  підпорядкування і форми власності, відкликати призовників з відряджень і забезпечити їх своєчасне прибуття на призовну дільницю.

 

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством.

 

6. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

7. Наказ довести до особового складу в частині, що їх стосується.

 

 

 

Військовий комісар

Луцького об’єднаного міського військового комісаріату

полковник                                                            В.ХУДИК

 

 

Згідно:

 

Начальник відділення офіцерів запасу і кадрів

Луцького об’єднаного міського військового комісаріату

майор                                                                   Д.НІКІТІН

Фото без опису

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua