Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Липинська громада» (код ЄДРПОУ: 04332271) був реорганізований і увійшов до складу Підгайцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Липинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Підгайцівської громади

Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2019 16:44
Кількість переглядів: 714

        Ідея створення свята для старших людей виникла у науковців, які займалися питанням старіння населення планети в другій половині ХХ століття. Спочатку цей день відзначали у скандинавських країнах та США, а 1990 році Генеральна асамблея ООН ухвалила рішення про заснування Міжнародного дня людей похилого віку, призначивши його на перший день жовтня. В Україні дане свято почали відзначати щорічно з 1991 року.

       Впродовж багатьох років відбувалися заходи до Дня людей похилого віку у приміщенні бібліотеки с.Липини завдяки підтримці Липинської сільської  ради, не винятком став і цей рік.

Фото без описуФото без опису       Пролунало вітання від дуету «Жива пісня» Липинського будинку культури. Відбувся кінопоказ фільму «Шляхетні волоцюги».

Фото без описуФото без опису          

В цей день також вітали з ювілеєм Лукаша Олега Івановича.

Фото без опису         

        Ми щиро бажаємо всім людям похилого віку довгих років життя, міцного здоров’я і мирного неба, любові від та шани від доньок і синів, онуків та онучок, поваги від оточення. Нехай у вашому житті буде якомога більше щасливих миттєвостей!


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua