Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Липинська громада» (код ЄДРПОУ: 04332271) був реорганізований і увійшов до складу Підгайцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Підгайцівської громади

Фонд здійснюватиме виплати за лікарняними за розширеним переліком страхових випадків до кінця карантину

Дата: 26.03.2020 16:16
Кількість переглядів: 164

    Урядом на території всієї країни запроваджено режим надзвичайної ситуації на 30 днів. Відповідно, карантин продовжено до 24 квітня.

    На період його дії Фонд соціального страхування України здійснюватиме виплати за листками непрацездатності за розширеним переліком страхових випадків.

  Зазначимо, наразі Міністерством охорони здоров’я, Міністерством соціальної політики та ФССУ готуються зміни до Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, затвердженої наказом МОЗ від 13.11.2001 № 455. Змінами буде визначено порядок видачі лікарняних листків особам на період перебування їх у закладах охорони здоров’я, а також на самоізоляції під медичним наглядом у зв’язку з проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), а також локалізацію та ліквідацію її спалахів та епідемій.

  Фінансування матеріального забезпечення і страхових виплат за загальними підставами також продовжується у штатному режимі.

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua