Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Липинська громада» (код ЄДРПОУ: 04332271) був реорганізований і увійшов до складу Підгайцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Липинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Підгайцівської громади

В с.Липини з`явиться Дитячо- юнацька спортивна школа

Дата: 25.05.2020 08:12
Кількість переглядів: 233

     В суботу, 23 травня,  відбулася зустріч голови Липинської сільської ради Богдана Петровича Гусака з ФК "Липини", депутатами , Молодіжною радою , Артемом Федецьким та Олегом Герасимюком. Під час зустрічі було обговорено питання влаштування великого футбольного поля з штучним покриттям. Після обговорення варіантів того, як можна модернізувати дане футбольне поле було вирішено, що замість влаштування поливу та нового природного покриття зробити велике футбольне поле з штучним покриттям, яке зможе слугувати при правильному догляді цілий рік, для підтримки спорту в селі.

  Найближчим часом буде розроблено проектно-кошторисна документація на будівництво нового футбольного поля з штучним покриттям та будівлі, в якій на першому поверсі буде розміщуватись спортивний інвентар, роздягальні, душові, а на другому поверсі -  тренажерний зал та приміщення для секцій і гуртків.

     Після відкриття футбольного поля та будівлі буде оголошено набір дітей до Дитячо Юнацької Спортивної Школи Липинської громади, в яку зможуть ходити усі бажаючі.

Фото без опису

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua