Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Липинська громада» (код ЄДРПОУ: 04332271) був реорганізований і увійшов до складу Підгайцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Липинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Підгайцівської громади

Привітання голови сільської ради

Дата: 07.06.2020 08:01
Кількість переглядів: 1525

Фото без опису              

                              Шановні жителі Липинської громади 
        Сьогодні наше славне село Липини відзначає своє 475-річчя. Це день, який об’єднує тих, кому дороге наше село, день, коли кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога. 
Усі досягнення, якими багаті Липини, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, набуваємо європейського вигляду. Ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні і комфортні умови для свого життя. 
       Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до нашого рідного села, адже саме спільними зусиллями кожного дня ми маємо творити село задля  майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків. 
Від щирого серця вітаю всіх жителів Липинської громади з Днем села Липини та Днем Святої Трійці. Бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного затишку, щасливої долі та Божого благословіння. 
       Нехай у кожній домівці панують мир та спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наша Липинська громада динамічно розвивається, а серед її жителів панує спільна злагода, взаємна повага та щира довіра. 
 
 
З повагою  
Липинський сільський голова                                        Богдан ГУСАК
 

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua